Standard Tekniska specifikationer · SS-ISO 22002-1:2025

Grundförutsättningar för livsmedelssäkerhet – Del 1: Tillverkning av livsmedel (ISO 22002-1:2025, IDT)

Status: Gällande

Köp denna standard

Standard Tekniska specifikationer · SS-ISO 22002-1:2025

Grundförutsättningar för livsmedelssäkerhet – Del 1: Tillverkning av livsmedel (ISO 22002-1:2025, IDT)
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 770 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 770 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 232 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ
Provläs denna standard
Omfattning
 This document specifies, in conjunction with ISO 22002-100, requirements for establishing, implementing and maintaining prerequisite programmes (PRPs) to control food safety hazards in food manufacturing.

This document is applicable to all organizations, regardless of size or complexity.

This document does not apply to other parts of the food supply chain.

Exclusions to requirements can be supported by a sufficient justification that ensures that the exclusion does not adversely impact food safety.

Ämnesområden

Livsmedelstekniska processer (67.020)


Köp denna standard

Standard Tekniska specifikationer · SS-ISO 22002-1:2025

Grundförutsättningar för livsmedelssäkerhet – Del 1: Tillverkning av livsmedel (ISO 22002-1:2025, IDT)
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 770 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 770 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 232 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Ledningssystem för livsmedelssäkerhet, SIS/TK 435/AG 01

Internationell titel: Prerequisite programmes on food safety — Part 1: Food manufacturing (ISO 22002-1:2025, IDT)

Artikelnummer: STD-82097397

Utgåva: 1

Fastställd: 2025-07-29

Antal sidor: 18

Ersätter: SIS-ISO/TS 22002-1:2010 , SIS-ISO/TS 22002-1:2010