Varukorg Minimera varukorgen
SEK SEK EUR EUR |
Rabatt | - EUR | - SEK |
Summa | EUR | SEK |
Frakt | EUR | SEK |
Moms | EUR | SEK |
Totalt | EUR | SEK |
Nu finns ett internationellt förslag till nytt ledningssystem för hantering av livsmedelsförluster och matsvinn på remiss. Enligt förslaget ska man kunna kravställa för minimering av livsmedelsförluster och matsvinn i hela livsmedelskedjan. Vill du vara med och påverka framtidens standarder för detta? Välkommen på remisswebbinarium måndagen den 13 oktober kl 14.00.
Det här webbinariet riktar sig till aktörer inom hela livsmedelsförsörjningskedjan – från primärproduktion till livsmedelsproduktion, detaljhandel, grossister, catering och storkök, offentlig sektor, certifieringsorgan och andra intressenter som arbetar med hållbarhet, matsvinn och livsmedelssäkerhet.
Under webbinariet presenterar vi det nya internationella standardförslaget som just nu är ute på remiss.
ISO/DIS 20001: Ledningssystem för hantering av livsmedelsförluster och matsvinn - Krav för minimering av livsmedelsförluster och matsvinn i hela livsmedelskedjan
(Food loss and waste management system — Requirements for the minimization of food loss and waste across the food supply chain)
Talare
![]() |
![]() |
![]() |
Rikard Hellqvist ordförande i kommittén för Livsmedel och foder |
Anders Nilsson |
Lorena Olivares Projektledare SIS |
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Lorena Olivares, projektledare, SIS.
Datum: 13 oktober 2025
Tid: 14.00 - 15.30
Plats: Digitalt via Zoom
KOSTNADSFRITT
Anmäl dig senast 12 oktober.
Till remissförslaget
Här hittar du mer om arbetet som sker inom standardkommittéerna.